طرز تهیه ژله طالبی شکم ، دسری خنک و پرخاصیت برای روزهای گرم تابستان

به گزارش مجله سرگرمی، طالبی، میوه‌ای محبوب و پرطرفدار در فصل تابستان است که طعمی دلچسب و مزه ای شیرین دارد. علاوه بر طعم بی‌نظیر، طالبی خواص و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک دسر خنک و خوشمزه با طالبی به نام "طالبی شکم پر" را به شما آموزش دهیم. این دسر نه تنها خوشمزه و زیبا است، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز می‌باشد.

طرز تهیه ژله طالبی شکم ، دسری خنک و پرخاصیت برای روزهای گرم تابستان

برای مطالعه بیشتر با foroshgahak.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد لازم

  • طالبی کوچک یک عدد
  • آب 200 میلی لیتر
  • شکر دو قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین یا پودر آگار آگار دو قاشق چای خوری (چهار گرم)

طرز تهیه

مرحله اول

طالبی کوچک را بشویید و از وسط نصف کنید.

مرحله دوم

تخمه های آن را خارج کنید و سپس آن ها را از صافی بگذرانید تا آب موجود در لابلای آن در کاسه جمع شود.

مرحله سوم

داخل طالبی را با قاشق بتراشید و آن را هم از صافی عبور دهید، با استفاده از قاشق آن را له کنید تا آب آن از تفاله جدا شده و باقیمانده روی صافی بماند.(می توانید تفاله را میل کنید چرا که سرشار از فیبر است)

مرحله چهارم

آب طالبی را داخل ظرف مدرج بریزید و حدود 200 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

شکر و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس مواد را داخل قابلمه بریزید و بگذارید حدود دو دقیقه بجوشد (در این مدت مرتب آن را هم بزنید)

مرحله ششم

بعد از آنکه جوشید آن را از صافی عبور دهید تا کف های آن از بین برود.

مرحله هفتم

مایعی که درست کردید را در پوسته طالبی بریزید، حباب های ایجاد شده را با استفاده از دستمال کاغذی بگیرید.

صبر کنید کمی خنک شود، سپس آن را بیش از یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.

مرحله هشتم

ژله شما آماده است، آن را از یخچال خارج کنید و نصفه های طالبی را به صورت هلالی برش دهید و سرو کنید.

خواص مواد اولیه

  • طالبی: سرشار از ویتامین C، پتاسیم، آنتی‌اکسیدان و فیبر است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون، پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  • ژله: منبع کلاژن است که برای سلامت پوست، مو و مفاصل مفید می‌باشد. همچنین ژله می‌تواند به بهبود گوارش و کاهش التهاب کمک کند.
  • خامه: منبع کلسیم و ویتامین D است که برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است. خامه همچنین می‌تواند به افزایش انرژی و بهبود خلق و خو کمک کند.
  • میوه‌های فصل: سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها کمک می‌کنند.

نکات تکمیلی

  • می‌توانید از انواع مختلف ژله میوه‌ای برای تهیه این دسر استفاده کنید.
  • برای تزیین طالبی شکم پر می‌توانید از برگ نعنا، گل محمدی یا برش‌های میوه استفاده کنید.
  • طالبی شکم پر را می‌توانید به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو کنید.

سخن پایانی

طالبی شکم پر، دسری خوشمزه، مغذی و کم‌کالری است که به راحتی می‌توانید در منزل تهیه کنید. این دسر گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان در فصل گرم تابستان می‌باشد. با نوش جان!

انتشار: 26 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 45027

به "طرز تهیه ژله طالبی شکم ، دسری خنک و پرخاصیت برای روزهای گرم تابستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله طالبی شکم ، دسری خنک و پرخاصیت برای روزهای گرم تابستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید